Bekijk ons filmpje

Ons Team

Onze coaches

Je kan voor je begeleiding een beroep doen op een team van 49 coaches (waaronder 11 psychologen/therapeuten).

Onze coaches werken vanuit een passie en bezieling voor mensen en hun talenten. Daarnaast bezitten zij een scherpziend oog voor de realiteit van de huidige arbeidsmarkt.

Ze zijn zowel intern als extern geschoold en gespecialiseerd, wat ons de mogelijkheid beidt een ruim aanbod aan coachingmiddelen in te zetten: vragenlijsten, gesprekken, praktijkgerichte oefeningen, lichaamstaal, systeemopstellingen,... We laten onze creativiteit op je los en kijken wat écht werkt, voor jou!

Onze professionele coaches hebben ervaring met het begeleiden van mensen rond burn-out, stress, assertiviteit, pesten op het werk, omgaan met nakend ontslag, voorbereiding op een evaluatiegesprek, voorbereiding op testen of assessment centers en het opstarten van een zelfstandige activiteit. Misschien heb je wel een vraag over jouw CV, het kiezen van een opleiding of het voeren van een goed sollicitatiegesprek. We delen met veel plezier onze kennis over beroepen, opleidingen en arbeidsmarkt, zodat je het juiste antwoord vindt.

Lees hier enkele getuigenissen