Klanten aan het woord

Ik was op zoek naar een externe deskundige die mij inzichten kon bijbrengen rond het onvoldoende welbevinden in mijn huidige job. Tegelijk wou ik in deze situatie mijn weerbaarheid opbouwen en zelf stappen zetten in de richting van een positieve ommezwaai.

De SBS-coach begeleidde mij hierbij succesvol. Met een goed evenwicht tussen inlevingsvermogen, objectiviteit, reflectie, aanzetten tot actie, inzicht versterkende info en tips voor relevante literatuur sta ik op heden opnieuw sterker in mijn schoenen!

Geert B.

Klanten aan het woord

Je bent jong en je wil wat. En wat als je niet kan vinden wat je zoekt? Je doet je job graag, maar hebt toch het gevoel dat het je verwachtingen niet kan inlossen.
Na een jaar te hebben aangemodderd, zette ik de stap naar loopbaanbegeleiding. Een wereld ging open. Je leert je sterke punten kennen, eveneens je minder sterke en je wordt gestimuleerd er iets mee te doen. Je krijgt zelfvertrouwen, probeert nieuwe dingen en durft te mislukken. Een zeer persoonlijke begeleiding waarin je op korte tijd de mogelijkheid krijgt jezelf te leren kennen en nieuwe mogelijkheden in jezelf ontdekt.
Een aanrader!
An

Klanten aan het woord

Ik ben ervan overtuigd dat jullie uitgerust zijn met een gespecialiseerd team, waarvoor mijn dank.

Maar mijn dankbaarheid gaat vooral uit naar mijn coach. Ik ga haar missen. Zij heeft me weer naar mijn pad geleid. Ik ben de eerste keer in Neerpelt binnengestapt met veel pijn en hoge verwachtingen. De laatste keer, na 8u begeleiding, ben ik buiten gestapt, ook met veel pijn, pijn van geluk. Waarom geluk zo pijnlijk is, omdat ik moet leren, om het toe te laten in mijn leven. Het was een hele verrijking om ook op psychologisch vlak begrepen te worden.

Lutgarde Derickx

 

Je wil terug het plezier vinden in je job zoals op je eerste werkdag ...
Je wil graag een coach om je te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling.
Je bent een actieve professional die je carrière een (nieuwe) boost wil geven.
Je wil werk maken van de job waar je al zo lang van droomt.
Je bent een actieve 50-plusser die de nodige vitamientjes wil opdoen om de komende 15 jaar te maximaliseren.
Je staat aan het begin van je carrière en wil deze een bepaalde richting geven.
Ben jij die jonge moeder met die fulltime job die werken en gezin in evenwicht wil combineren?
Verder doorgroeien in je huidige bedrijf is van waar je droomt. Hoe bereik je dit?
Je hebt het gevoel dat je je kwaliteiten niet ten volle benut.
Je overweegt om zelfstandige te worden en je twijfelt nog ...

Herken jij jezelf hierin? 
Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!

SBS Skill BuilderS organiseert loopbaanbegeleiding voor werknemers en zelfstandigen via het project Avanti. Avanti is een loopbaancentrum erkend door VDAB en de Vlaamse Overheid.

Bij ons kan je gebruik maken van loopbaancheques om je coaching sessies te vergoeden. De Vlaamse Overheid bekostigt het grootste gedeelte van de kostprijs, jijzelf betaalt een kleine bijdrage. Klik hier voor meer informatie

Nieuws & Evenementen

Getuigenis loopbaanbegeleiding

Heb jij, net zoals Natacha, het gevoel dat je vastzit in je job? Wil je verandering, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan kan loopbaanbegeleiding je helpen. Natacha vertelt in het filmpje over haar ervaring bij Avanti.

Lees meer